Home > Nezaradené > Novinky > Čo je nové v našom tohtoročnom DOBROdružstve pokoJA?

 

Dňa 12.5.2018 sme sa stretli s ostatnými deťmi a animátormi najmä zo spišskej diecézy na Misijnej púť v Levoči na Mariánskej hore. Misijná púť je poďakovaním pre koledníkov, ktorí vo vianočnom období rozhlasujú Dobrú novinu v mnohých príbytkoch aj v našej farnosti Likavka.

 

01. júla 2018 spolu navštívime Katarínku – kostol a kláštor sv. Kataríny Alexandrijskej. „Katarínka“ je súbor zaniknutých budov františkánskeho kláštora, pomerne zachovaných kostolných múrov a kostolnej veže zo 17. storočia nachádzajúcich sa v pohorí Malé Karpaty pri obci Dechtice v Trnavskom kraji. Strávime spolu krásny čas s množstvom hier v nádhernej prírode. Prihlášky na výlet si už čoskoro môžete vyzdvihnúť na hodinách náboženskej výchovy alebo animátorov eRko Likavka.

Letné mesiace sú pre eRkárov  príznačné detskými letnými tábormi. Minulý rok sa však animátorský tím rozhodol, že tento rok sa detský letný tábor neuskutoční z rôznych dôvodov. Veríme však, že sa budúci rok spolu stretneme na ďalšom pokračovaní detského letného tábora.

V polovici mesiaca september chystáme veľkú eRkársku akciu v našej obci s názvom „Deň radosti“, na ktorej sa budeme môcť stretnúť aj s inými eRkármi z nášho okolia. Bližšie informácie dostanete v priebehu letných mesiacov. Už teraz ste však srdečne pozvaní!

Prajeme Vám, aby ste posledné dni školského roka s Božou pomocou zvládli.

 

Animátori eRko Likavka

 

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*